nyorosod nyorosod "Barang révolusi sacara serius" Pro Sound News Kéngingkeun ayeuna $ 349 nyorosod RePAN Plugin pikeun DAWs Atos audio sacara real-time dina DAW karesep anjeun Kéngingkeun ayeuna $ 49 nyorosod "DeMIX - produk anu kuat anu kuat" Sound on Sound Kéngingkeun ayeuna $ 89

PERUSAHAAN VOCAL & INSTRUMENTAL SISINDIRAN SORANGAN

Kami nganggo téknologi demixing audio canggih AI pikeun nyiptakeun pamisahan STEM inovatif sareng panyabutan sora vokal anu ngamungkinkeun lagu audio atanapi musik tiasa direncanakeun sareng dibalikkeun.

SEPARATES SOUND
PISAH SORA

Kami ngagabungkeun algoritma pamisahan sora berbasis kelas dunya kalayan inovasi pangénggalna dina alat édit spéktral non-cilaka.

MANIPULATE AUDIO
NGAMANIPULASI AUDIO

Parangkat lunak anu kéngingkeun pangajén kami ngabantosan anjeun ngahapus vokal, kendang, bass & batang instrumen sanés tina sumber audio campuran!

KAWAN INSPIRE

Kami narékahan pikeun nganteurkeun produk perangkat lunak anu fleksibel & intuitif anu mere ilham ka saha waé dina bidang musik atanapi paska produksi.

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

   

Ngagabungkeun algoritma pamisahan sora AI-ujung AI sareng édisi audio dumasar spéktral canggih Méré kakuatan profesional anu teu aya kakuatan pikeun ngahapus vokal, kendang, bass, sareng alat-alat tina campuran.

  • Pisahkeun Vokal, Dreum, Bass & Pan-basis
  •  Cabut lead vokal ngan / sadaya vokal / reverb
  •  Maju Editing Spectral non-cilaka
  •  Multi-kanal Campur pikeun Remixing gancang & gampang
  •  Trek Pemisahan Terbatas
  •  Pengolahan dumasar Awan gancang & Aman
  •  Ngadukung dugi 24bit 192kHz Audio

   

Algoritma ngisolasi AI Lanjut sareng alur kerja intuitif. Gampang ngaleungitkeun vokal, kendang, bass, sareng alat. Cocog pikeun DJs, produser, sareng musisi anu nyusun lagu, conto atanapi nyalin tina audio anu tos aya.

  • Pisahkeun & Hapus Vokal (Sadaya vokal hungkul)
  • Pamisah Drum & Remover
  • Algoritma Pemisahan Anu Disustomisasi
  • Perpisahan Henteu Ngarusak
  • Pengolahan dumasar Awan gancang & Aman
  • Ngarojong dugi 16bit 44.1 kHz audio
  • Sayogi pikeun Mac & Windows

   

Pisahkeun sareng nyalira stereo dina laleur nganggo waktos kami pan-based audio-extractor plug-in. Saluyukeun lebar sareng ngaimbangkeun deui campuran campuran waktos sacara real-time. Kontrol kumaha anjeun hoyong ngadangukeun musik.

  • Plugin pikeun Pamisahan Real-Time
  • Cocog sareng rupa-rupa DAW
  • intuitif Interface
  • Real-time Sep-based Separation
  • Remix, Rebalance & Re-pan langsung
  • Pisuran Sumber-dikawasa Panganggo-Panganggo
  • VST, AU sareng Format Plugin AAX

PENGGAL KAMU INCLUDE

user1
Produser Musik
user2
Produksi Audio
user3
siaran Media
user4
DJs & Artis
user5
Musik Atikan
user6
Pro Atikan Audio

Tempo AUDIOSOURCERE DI AKTIF

Gancang gancang sareng DeMIX Pro

Lagu anu terbatas sareng alat panyunting spéktral anu kuat masihan anjeun kontrol anu teu pernah aya dina elemen individu tina campuran audio. Rebalan deui polumeu atanapi posisi pan tina lagu anu dipisahkeun sareng nyalurkeun naon waé anu dipikahoyong!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Pamisahkeun stereo dumasar-Real-waktos

Misahkeun sareng nyalin sacara real-time nganggo RePAN, plugin pamisahan dumasar pan-pan urang anu ngarojong sadaya DAWs utama. Sayogi dina format AAX, VST, sareng AU kanggo Mac sareng Windows.

Miluan Newsletter kami

Tuturkeun kami dina Media Sosial