nyorosod "Barang révolusi sacara serius" Pro Sound News Mésér, Percobaan atanapi Ngalanggan nyorosod RePAN Plugin pikeun DAWs Atos audio sacara real-time dina DAW karesep anjeun Mésér atanapi Percobaan Ayeuna nyorosod "DeMIX - anu luar biasa luar biasa prosaluran ” Sound on Sound Mésér ayeuna

PERUSAHAAN VOCAL & INSTRUMENTAL SISINDIRAN SORANGAN

Kami nganggo audio AI anu canggih demixtéknologi pikeun nyiptakeun pamisahan STEM inovatif sareng parangkat lunak ngaleupaskeun sora anu ngamungkinkeun audio atanapi lagu musik janten demixed sareng dibalikkeun rékayasa.

SEPARATES SOUND
PISAH SORA

Kami ngagabungkeun algoritma pamisahan sora berbasis kelas dunya kalayan inovasi pangénggalna dina alat édit spéktral non-cilaka.

MANIPULATE AUDIO
NGAMANIPULASI AUDIO

Parangkat lunak anu kéngingkeun pangajén kami ngabantosan anjeun ngahapus vokal, kendang, bass & batang instrumen sanés tina sumber audio campuran!

KAWAN INSPIRE

Kami narékahan pikeun nganteurkeun parangkat lunak anu fleksibel & intuitif prosaluran anu mere ilham ka saha waé dina bidang musik kreatif atanapi post-production

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

   

Ngahijikeun algoritma isolasi sora AI anu canggih sareng éditan audio dumasar spéktral anu maju. Méré audio prokakuatan anu teu aya tandinganna pikeun ngaleungitkeun vokal, kendang, bass, sareng alat tina campuran.

  • Pisahkeun Vokal, Dreum, Bass & Pan-basis
  •  Cabut lead vokal ngan / sadaya vokal / reverb
  •  Maju Editing Spectral non-cilaka
  •  Multi-kanal Campur pikeun Remixing gancang & gampang
  •  Trek Pemisahan Terbatas
  •  Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  •  Ngadukung dugi 24bit 192kHz Audio

   

Algoritma isolasi canggih AI sareng alur kerja intuitif. Gampang nyabut vokal, kendang, bass, sareng instrumen. Cocog pikeun DJs, producers, sareng musisi ngadamel lagu backing, conto atanapi remix tina audio anu aya.

  • Pisahkeun & Hapus Vokal (Sadaya vokal hungkul)
  • Pamisah Drum & Remover
  • Algoritma Pemisahan Anu Disustomisasi
  • Perpisahan Henteu Ngarusak
  • Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  • Ngarojong dugi 16bit 44.1 kHz audio
  • Sayogi pikeun Mac & Windows

   

Pisahkeun sareng nyalira stereo dina laleur nganggo waktos kami pan-based audio-extractor plug-in. Saluyukeun lebar sareng ngaimbangkeun deui campuran campuran waktos sacara real-time. Kontrol kumaha anjeun hoyong ngadangukeun musik.

  • Plugin pikeun Pamisahan Real-Time
  • Cocog sareng rupa-rupa DAW
  • intuitif Interface
  • Real-time Sep-based Separation
  • Remix, Rebalance & Re-pan langsung
  • Pisuran Sumber-dikawasa Panganggo-Panganggo
  • VST, AU sareng Format Plugin AAX

PENGGAL KAMU INCLUDE

user1
musik Producers
user2
audio Production
user3
siaran Media
user4
DJs & Artis
user5
Musik Atikan
user6
Pro Atikan Audio

Tempo AUDIOSOURCERE DI AKTIF

Gancang gancang sareng DeMIX Pro

Lagu anu terbatas sareng alat panyunting spéktral anu kuat masihan anjeun kontrol anu teu pernah aya dina elemen individu tina campuran audio. Rebalan deui polumeu atanapi posisi pan tina lagu anu dipisahkeun sareng nyalurkeun naon waé anu dipikahoyong!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Pamisahkeun stereo dumasar-Real-waktos

Pisahkeun sareng remix sacara real-time nganggo RePAN, plugin pamisahan basis pan urang anu ngadukung sadaya DAW utama. Sayogi dina format AAX, VST, sareng AU kanggo Mac sareng Windows.

Miluan Newsletter kami

Tuturkeun kami dina Media Sosial