SOROTA LINGKUNGAN VOKAL JEUNG SINGKAT KUATU

Ngadamel STEM sareng Karaoke kalayan gampang sareng gancang nganggo AI anu paling canggih demixtéknologi ing aya di pasar.

SEPARATES DENGAN
PISAH SORA

Algoritma pisah sora AI digabungkeun sareng alat éditan spéktral anu henteu merusak.

NGAMANIPULASI AUDIO
NGAMANIPULASI AUDIO

Cabut vokal, drum, bass & batang instrumen sanés tina sumber audio campuran!

KAWAN INSPIRE

Parangkat lunak fléksibel & intuitif anu ngainspirasi saha waé dina bidang musik atanapi post-production

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

   

Ngahijikeun algoritma isolasi sora AI anu canggih sareng éditan audio dumasar spéktral anu maju. Méré audio prokakuatan anu teu aya tandinganna pikeun ngaleungitkeun vokal, kendang, bass, sareng alat tina campuran.

  • Tombol gagang 4 énggal misahkeun vokal, bass, drum sareng batang sanésna sakaligus.
  • Tombol "sanés" énggal pikeun misahkeun instrumén nada, ngamangpaatkeun algoritma pamisahan anu énggal.
  • Sacara manual ngadalikeun sareng ngajaga napas sora sareng reverb nganggo Vocal Noise Gate.
  • Pamisahan vokal anu langkung saé kalayan gangguan anu kirang tina sumber sanés dina vokal anu anjeun pisahkeun
  • Aktivasina alat anu gancang sareng saderhana process
  • Unduhan anu gancang sareng langkung stabil
  • Trek Pemisahan Terbatas
  • Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  • Ngadukung dugi 24bit 192kHz Audio

   

Algoritma isolasi canggih AI sareng alur kerja intuitif. Gampang nyabut vokal, kendang, bass, sareng instrumen. Cocog pikeun DJs, producers, sareng musisi ngadamel lagu backing, conto atanapi remix tina audio anu aya.

  • Impropamisahan vokal ved kalayan kirang gangguan ti sumber sanés dina batang vokal anjeun anu misah
  • Tombol "sanés" énggal pikeun misahkeun instrumén nada, nganggo algoritma pemisahan anyar kami
  • Algoritma Pemisahan Anu Disustomisasi
  • Perpisahan Henteu Ngarusak
  • Unduhan anu gancang sareng langkung stabil
  • Trek Pemisahan Terbatas
  • Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  • Ngarojong dugi 16bit 44.1 kHz audio

   

Pisahkeun sareng nyalira stereo dina laleur nganggo waktos kami pan-based audio-extractor plug-in. Saluyukeun lebar sareng ngaimbangkeun deui campuran campuran waktos sacara real-time. Kontrol kumaha anjeun hoyong ngadangukeun musik.

  • Plugin pikeun Pamisahan Real-Time
  • Cocog sareng rupa-rupa DAW
  • intuitif Interface
  • Real-time Sep-based Separation
  • Remix, Rebalance & Re-pan langsung
  • Pisuran Sumber-dikawasa Panganggo-Panganggo
  • VST, AU sareng Format Plugin AAX

PENGGAL KAMU INCLUDE

user1
musik Producer
user2
audio Produksi
user3
siaran Media
user4
DJs & Artis
user5
Musik Atikan
user6
Pro Atikan Audio

Tempo AUDIOSOURCERE DI AKTIF

Gancang gancang sareng DeMIX Pro

Lagu anu terbatas sareng alat panyunting spéktral anu kuat masihan anjeun kontrol anu teu pernah aya dina elemen individu tina campuran audio. Rebalan deui polumeu atanapi posisi pan tina lagu anu dipisahkeun sareng nyalurkeun naon waé anu dipikahoyong!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Anggo panyampur anu kapasang kanggo ngarobih volume vokal, kendang, bass, atanapi lagu nyokong atanapi pan deui sumber pikeun posisi anu béda dina kolom stereo. Pilihanna mangrupikeun anjeun!

Pamisahkeun stereo dumasar-Real-waktos

Pisahkeun sareng remix sacara real-time nganggo RePAN, plugin pamisahan basis pan urang anu ngadukung sadaya DAW utama. Sayogi dina format AAX, VST, sareng AU kanggo Mac sareng Windows.

Miluan Newsletter kami

Tuturkeun kami dina Media Sosial