VOKAL KUALITAS & INSTRUMEN SOFTWARE Isolasi

Damel Remix STEM, Karaoke atanapi A-cappella Tracks kalayan gampang sareng gancang kalayan AI anu paling maju demixtéknologi ing aya di pasar.
AudioSourceRE

PISAH SORA

Algoritma pisah sora AI digabungkeun sareng alat éditan spéktral anu henteu merusak.

AudioSourceRE
AudioSourceRE

NGAMANIPULASI AUDIO

Ngasingkeun vokal, drum, bass, gitar & alat sejenna batang tina sagala sumber audio campuran!

AudioSourceRE
AudioSourceRE

KAWAN INSPIRE

Parangkat lunak fléksibel & intuitif anu ngainspirasi saha waé dina bidang musik atanapi post-production

AudioSourceRE

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

AudioSourceRE meuli DeMIX Pro

Ngahijikeun algoritma isolasi sora AI anu canggih sareng éditan audio dumasar spéktral anu maju. Méré audio prokakuatan anu teu aya tandinganna pikeun ngaleungitkeun vokal, kendang, bass, sareng alat tina campuran.

AudioSourceRE
  • Separasi Gitar Listrik aya di dieu sareng versi 3
  • Tetep backing vokal dina lagu instrumental Anjeun pikeun backing / lagu karaoke hadé
  • Tombol gagang 4 énggal misahkeun vokal, bass, drum sareng batang sanésna sakaligus.
  • Tombol 'lain' anyar pikeun misahkeun instrumen anu dipasang, ngagunakeun algoritma pamisahan énggal.
  • Sacara manual ngadalikeun sareng ngajaga napas sora sareng reverb nganggo Vocal Noise Gate.
  • Pamisahan vokal anu langkung saé kalayan gangguan anu kirang tina sumber sanés dina vokal anu anjeun pisahkeun
  • Aktivasina alat anu gancang sareng saderhana process
  • Unduhan anu gancang sareng langkung stabil
  • Trek Pemisahan Terbatas
  • Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  • Ngadukung dugi 24bit 192kHz Audio
Diajar Langkung Di dieu
AudioSourceRE meuli DeMIX Essentials

Algoritma isolasi canggih AI sareng alur kerja intuitif. Gampang nyabut vokal, kendang, bass, sareng instrumen. Cocog pikeun DJs, producers, sareng musisi ngadamel lagu backing, conto atanapi remix tina audio anu aya.

AudioSourceRE
  • Impropamisahan vokal ved kalayan kirang gangguan ti sumber sanés dina batang vokal anjeun anu misah
  • Tombol 'lain' anyar pikeun misahkeun alat-alat nada, nganggo algoritma pamisahan anyar kami
  • Algoritma Pemisahan Anu Disustomisasi
  • Perpisahan Henteu Ngarusak
  • Unduhan anu gancang sareng langkung stabil
  • Trek Pemisahan Terbatas
  • Berbasis Cepat & Aman Awan Prongeureunkeun
  • Ngarojong dugi 16bit 44.1 kHz audio
Diajar Langkung Di dieu
AudioSourceRE meuli RePAN

Pisahkeun sareng nyalira stereo dina laleur nganggo waktos kami pan-based audio-extractor plug-in. Saluyukeun lebar sareng ngaimbangkeun deui campuran campuran waktos sacara real-time. Kontrol kumaha anjeun hoyong ngadangukeun musik.

AudioSourceRE
  • Plugin pikeun Pamisahan Real-Time
  • Cocog sareng rupa-rupa DAW
  • intuitif Interface
  • Real-time Sep-based Separation
  • Remix, Rebalance & Re-pan langsung
  • Pisuran Sumber-dikawasa Panganggo-Panganggo
  • VST, AU sareng Format Plugin AAX
Diajar Langkung Di dieu

PENGGAL KAMU INCLUDE

AudioSourceRE
musik Producer
AudioSourceRE
audio Produksi
AudioSourceRE
siaran Media
AudioSourceRE
DJs & Artis
AudioSourceRE
Musik Atikan
AudioSourceRE
Pro Atikan Audio

Tempo AUDIOSOURCERE DI AKTIF

Gancang gancang sareng DeMIX Pro

Lagu anu terbatas sareng alat panyunting spéktral anu kuat masihan anjeun kontrol anu teu pernah aya dina elemen individu tina campuran audio. Rebalan deui polumeu atanapi posisi pan tina lagu anu dipisahkeun sareng nyalurkeun naon waé anu dipikahoyong!

AudioSourceRE video
AudioSourceRE video

Remix sareng DeMIX Essentials

Sakali anjeun tos ngasingkeun lagu anjeun, éta gampang kanggo épék remix ku cara anggo DeMIX Essentials. Paké mixer diwangun-di merenah pikeun ngarobah volume vokal, drum, bass, gitar atawa backing lagu atawa ulang pan sumber ka posisi béda dina widang stereo. Pilihan éta milik anjeun!

Pamisahkeun stereo dumasar-Real-waktos

Pisahkeun sareng remix sacara real-time nganggo RePAN, plugin pamisahan basis pan urang anu ngadukung sadaya DAW utama. Sayogi dina format AAX, VST, sareng AU kanggo Mac sareng Windows.

AudioSourceRE video AudioSourceRE video AudioSOurceRE videoAudioSOurceRE videoAudioSOurceRE video

Miluan Newsletter kami

Tulis alamat surelek

Anjeun tiasa unsubscribe tina komunikasi ieu iraha wae. Kanggo inpo tentang kumaha carana unsubscribe, kitu ogé prakték privasi sarta komitmen urang protecting privasi anjeun, mangga marios Kawijakan Privasi kami.

Tuturkeun Kami Dina Média Sosial


Meunang App?