Softuer izolimi VOKAL DHE INSTRUMENTAL I CILËSISË TË LARTË

Krijo Remix STEMs, Karaoke ose A-Cappella Tracks lehtë dhe shpejt me AI më të avancuar demixteknologjia e disponueshme në treg.
AudioSourceRE

SOUND T SEKTARIT

Algoritmet e ndarjes së zërit të AI të kombinuara me mjete jo-shkatërruese të redaktimit spektral.

AudioSourceRE
AudioSourceRE

AUDIO manipuluese

Izoloni vokalin, bateritë, basin, kitarën dhe instrumentet e tjera që rrjedhin nga çdo burim i përzier audio!

AudioSourceRE
AudioSourceRE

KREATIVITETI INSPIRE

Softuer fleksibël dhe intuitiv që frymëzon këdo në fushën e muzikës ose post-protërheqje

AudioSourceRE

AUDIOSOURCERE PROGRAM & PLUGINA

AudioSourceRE Blej DeMIX Pro

Kombinon algoritmet e izolimit të tingullit AI me avantazhe me redaktimin e përparuar të audios me bazë spektrale. Jep audio profuqi të pakrahasueshme për të hequr vokalet, daullet, baset dhe instrumentet nga një miks.

AudioSourceRE
 • Ndarjet e kitarës elektrike janë këtu me versionin 3
 • Vazhdoni vokalin mbështetës në këngën tuaj instrumentale për pjesë më të mira mbështetëse/karaoke
 • Butoni i ri 4 rrjedh ndan vokalin, basin, daullen dhe rrjedhjet e tjera menjëherë.
 • Butoni i ri 'tjetër' për të ndarë instrumentet me zë, duke përdorur një algoritëm të ri ndarjeje.
 • Kontrolloni dhe ruani manualisht frymëmarrjet vokale dhe kumboni me Portën tonë të Zhurmës Vokale.
 • Ndarje më të mira vokale me ndërhyrje edhe më të vogël nga burimet e tjera në vokalin tuaj të ndarë
 • Një aktivizim më i shpejtë dhe i thjeshtë i pajisjes protatim
 • Shkarkime më të shpejta dhe më të qëndrueshme
 • Gjurmët e ndarjes së pakufizuar
 • Të shpejtë dhe të sigurt bazuar në re Propushim
 • Mbështet Audio deri në 24bit 192kHz
Mësoni më shumë këtu
AudioSourceRE Blej DeMIX Essentials

Algoritme të përparuara të izolimit të AI dhe rrjedha e punës intuitive. Heq lehtësisht vokalet, bateritë, baset dhe instrumentet. Ideale për DJ, producers, dhe muzikantë që bëjnë pjesë mbështetëse, mostra ose remixes nga audio ekzistuese.

AudioSourceRE
 • Improndarjet vokale ved me më pak ndërhyrje nga burimet e tjera në rrjedhat tuaja vokale të ndara
 • Butoni i ri 'tjetër' për të ndarë instrumentet me zë, duke përdorur algoritmin tonë të ri të ndarjes
 • Algoritmet e veçueshme të ndarjes
 • Ndarjet jo destruktive
 • Shkarkime më të shpejta dhe më të qëndrueshme
 • Gjurmët e ndarjes së pakufizuar
 • Të shpejtë dhe të sigurt bazuar në re Propushim
 • Mbështet audio deri në 16bit 44.1 kHz
Mësoni më shumë këtu
AudioSourceRE Blej RePAN

Ndan dhe rivendos stereo në fluturim duke përdorur plug-in tonë në ekranin nxjerrës audio të bazuar në panning. Rregulloni gjerësinë dhe ribalanconi vëllimin e përzierjeve ekzistuese në kohë reale. Kontrolloni se si dëshironi të dëgjoni muzikën.

AudioSourceRE
 • Shtojcë për ndarjen në kohë reale
 • Kombinohet me një gamë të gjerë DAW
 • Intuitive Interface
 • Ndarja në bazë reale në kohë reale
 • Remix, Rebalance & Ri-pan në lëvizje
 • Ndarjet me shumë burime të kontrollueshme nga përdoruesit
 • Formati i Pluginit VST, AU dhe AAX
Mësoni më shumë këtu

Përdoruesit tanë përfshijnë

AudioSourceRE
Muzikë Promashtruesit
AudioSourceRE
Audio Prozvogëlimin
AudioSourceRE
Transmetim Media
AudioSourceRE
DJ & Artistë
AudioSourceRE
Edukimi muzikor
AudioSourceRE
Pro Edukimi Audio

SHIKO AUDIOSOURCERE N A VEPRIM

Remix shpejt me DeMIX Pro

Gjurmët e pakufizuara të ndara dhe mjetet e fuqishme të redaktimit spektrale ju japin kontroll të paparë mbi elementët individualë të çdo miksioni audio. Rebalanconi vëllimin ose pozicionin e panit të çdo pista të veçantë dhe reklamoni çfarëdo mënyre që dëshironi!

AudioSourceRE Video
AudioSourceRE Video

Remix me DeMIX Essentials

Pasi të keni ndarë ndarjet tuaja, është e lehtë të bëni një remix të shpejtë duke përdorur DeMIX Essentials. Përdorni mikserin e integruar të përshtatshëm për të ndryshuar volumin e vokalit, baterive, basit, kitarës ose pjesëve mbështetëse ose ri-panosni burimet në një pozicion tjetër në fushën stereo. Zgjedhja është e juaja!

Ndarje stereo bazuar në kohë reale

Ndani dhe ribëni në kohë reale duke përdorur RePAN, shtojca jonë e ndarjes e bazuar në tigan, e cila mbështet të gjitha DAW-et kryesore. Në dispozicion në formatet AAX, VST dhe AU për Mac dhe Windows.

AudioSourceRE Video AudioSourceRE Video AudioSOurceRE VideoAudioSOurceRE VideoAudioSOurceRE Video

Bashkohuni në Buletinin tonë

Shkruani adresën tuaj e-mail

Ju mund të çabonoheni nga këto komunikime në çdo kohë. Për informacione se si të çregjistroheni, si dhe praktikat tona të privatësisë dhe përkushtimin ndaj produke mbrojtur privatësinë tuaj, ju lutemi rishikoni Politikën tonë të Privatësisë.

Na Ndiqni në Mediat Sociale


Merr aplikacionin?