Заштедете 27% на DeMIX Pro Вечен овој црн петок

ШТО Е DEMIX PRO СОфтвер за вокално отстранување?

Манипулирајте со аудио мешавините како никогаш порано. DeMIX Pro е самостоен софтвер кој комбинира врвни алгоритми за изолација на звукот со AI со напредно рафинирано спектрално уредување за давање аудио и мастеринг инженери, ремиксери, proтрагачи, диџеи и музичари без конкурентска слобода да создаваат изолирани вокали, тапани, бас и други инструменти од постоечките миксови.

Идеално за висококвалитетно отстранување на вокалот, инструментално создавање и proземање примероци од квалитет на докција. DeMIX Pro обезбедува неспоредлива флексибилност со неограничени, неразрушувачки одвојувања на патеката, практични функции за спојување песни, вграден повеќеканален миксер и можност за proразгледајте го отстранетиот вокал и неговата поврзана реверба на одделни траки за целосна вокална контрола

Создадете безброј високо-квалитетни одделувања на индивидуалните траки за ремиксирање, мешање нагоре, повторно мастерирање и пост-proапликации за докција. 

ШТО Е НОВО ВО ВЕРЗИЈА 3.0?

DeMIX Pro Верзијата 3.0 содржи опсег на сликиproинвестиции и нова функционалност и е достапна како А. бесплатна надградба за постојните платени корисници;

 • Првиот висококвалитетен сепаратор за електрична гитара достапен на пазарот
 • Нов отстранувач на гласови базиран на вештачка интелигенција, кој ги задржува придружните вокали во вашите караоке песни
 • Improved Севокални разделби кои се уште поблиску до оригиналот од било кога
 • Подобри разделби на тапани со построги хитови и подобри звуци на кимвали
 • Надграден сепаратор за бас, кој дава подобри напади и поцелосен тон
 • Инфраструктура improvements, исто така, даваат побрзи брзини на прикачување, одвојување и преземање.
 • Сите овие се во прилог на ремонтираниот дизајн на корисничкиот интерфејс со прегледувач и миксер со повеќе песни.
„Најдобар софтвер за екстракција што некогаш сум го користел, го препорачувам многу“.
Mark Linett
3-пати добитник на Греми награда

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

 • 6 стебла - сите вокални, водечки вокал/инструмент, тапан, електрична гитара, бас и сепаратори базирани на пан
 • Прилагодливи алгоритми за одвојување
 • Напредно спектрално уредување
 • Одделете, рафинирајте, мешајте и спојте ги неограничените песни
 • Мулти-канален миксер за брзо и лесно ремиксирање
 • Алатки за избор / уредување на мелодијата за да го одделите посакуваниот дел
 • Неуништувачки одвојувања и уредувања
 • Брзо и безбедно засновано на облак proпрестанок
 • Поддржува аудио до 24 битни 192kHz
v3-packshot

ЈИЕ DEMIX PRO ВО АКЦИЈА

ПОЧНУВАЕ ВОДИЧ

DEMIX PRO екранот

Системски побарувања

Mac OS 10.9 и повеќе
Виндоус 7 и нагоре
Минимални барања за RAM меморија 4 GB
Минимални барања за процесорот Core Duo 3GHz
Потребен е брз Интернет

Забелешка: Менаџер за лиценца на iLok мора да се инсталира пред да се изврши софтверот.

НАШИОТ ВЕСНИЦА

СЛЕДЕТЕ AUDIOSOURCERE