Заштедете 22% овој црн петок

€ 147.00 € 114.07
спаси € 32.93

ШТО Е DEMIX ESSENTIALS?

DeMIX Essentials е самостоен софтвер кој ви ги донесува најновите најнапредни алгоритми за изолација на звукот во комбинација со нашиот интуитивен тек на работа.

Essentials сега ви овозможува автоматски да ги отстранувате вокалите, како и тапаните, басот и другите инструменти лесно и брзо испорачувајќи нови високо квалитетни одвојувања за ремиксирање, земање примероци или создавање акапела и придружни песни.

DeMIX Essentials е задолжително за диџеите, музиката proтрачари, ремиксисти, музичари и едукатори кои сакаат да изолираат вокали и тапани, да создаваат придружни песни и примероци или да прават брзи ремикси од постојното аудио.

Исклучете го главниот вокал, соло инструмент или тапани за да свирите заедно со вашиот омилен уметник.

ШТО НОВО ВО ВЕРЗИЈА 2.3?

DeMIX Essentials Верзија 2.3 е а бесплатна надградба за постојните платени корисници и содржи низа improинвестиции и нова функционалност;

 • Improved Целосновокални сепарации со поквалитетни резултати
 • Подобри разделби на тапани со построги хитови и подобро звучни кимвали
 • Надграден сепаратор за бас, кој дава подобри напади и поцелосен тон
 • Побрзи брзини на прикачување, одвојување и преземање.
"AudioSourceRE зависи од некои сериозно револуционерни работи “

Инженер Роб Таваглионе /Proвојвотка и писател

Pro Sound News 

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Сите сепаратори на вокал, бас и тапан
 • Одделете, измешајте и спојте до 4 песни
 • Мулти-канален миксер за брзо и лесно ремиксирање
 • Неразрушувачки разделби
 • Прилагодливи алгоритми за одвојување
 • Брзо и безбедно засновано на облак proпрестанок
 • Поддржува аудио до 16bit 44.1 kHz
demix_pro_cropped_packshot_mall

ЈИЕ DEMIX ESSENTIALS ВО АКЦИЈА

ПОЧНУВАЕ ВОДИЧ

екранот

Системски побарувања

Mac OS 10.9 и повеќе
Виндоус 7 и нагоре
Минимални барања за RAM меморија 4 GB
Минимални барања за процесорот Core Duo 3GHz
Потребен е брз Интернет

Забелешка: Менаџер за лиценца на iLok мора да се инсталира пред да се изврши софтверот.

НАШИОТ ВЕСНИЦА

СЛЕДЕТЕ AUDIOSOURCERE