Услови на употреба

AudioSourceRE DAC proги нуди нашите услуги за вас, под следниве услови. Доколку не се согласувате со овие услови, не користете ја оваа веб-страница. Со посета Audiosourcere.com, вие автоматски ги прифаќате овие услови.

Ние го задржуваме правото да ги ажурираме или ревидираме нашите услови и услови. Проверете ги нашите услови и периодично за какви било промени. Вашата континуирана употреба на нашата веб-страница по какви било промени во условите и правилата претставува прифаќање на овие измени.

Сопственост на содржина на страницата

Целата содржина на оваа веб-страница е proпертентичен на AudioSourceRE ДАЦ Целокупната содржина на оваа веб-страница е само за информативни цели и е предмет на промена без најава.

AudioSourceRE ви доделува ограничена лиценца за пристап до оваа веб-страница. Ова не вклучува никаква комерцијална употреба на кој било дел од оваа веб-страница, вклучително и реproпродажба, продажба или посета на кој било дел од оваа веб-страница, употреба на proопис на канал и цени, или употреба на какви било алатки за собирање податоци и екстракција. Не дава дозвола за измена на веб-страницата или кој било дел од веб-страницата без наше писмено одобрување.

Собирање и употреба на податоци

За информации за прибирање и употреба на податоци од AudioSourceRE погледнете ја нашата страница за приватност. Audiosourcere.com содржи врски до други веб-страници на кои користиме proразгледајте услуги за нашите корисници. AudioSourceRE нема контрола врз овие надворешни веб-страници и не е одговорна за практиките за приватност или содржината на овие веб-страници.

Услови на употреба

Целокупната содржина на оваа веб-страница е само за информативни цели и е предмет на промена без најава.

Одрекување на гаранциите и ограничување на одговорноста

Сите материјали и содржини достапни преку оваа страница се proпонудени „како што е“ и „колку што е достапно“ за ваша употреба. AudioSourceRE не дава никакви гаранции, изразени или имплицитни, за содржината од каков било вид, како што се информации, материјали и proканалите вклучени на оваа веб-страница се точни, сигурни или точни, или дека содржината нема вируси или други штетни компоненти. Вие експресно се согласувате дека вашата употреба на оваа веб-страница е на ваш единствен ризик.

Под никакви околности не смее AudioSourceRE или неговите лиценцари се одговорни за директна или индиректна, казнена или случајна штета што произлегува од употребата на оваа веб-страница или нејзиниот софтвер proканали продадени преку оваа веб-страница. Ова ограничување се применува дури и кога сме советувани за можноста за такво оштетување. Ве упатуваме на нашиот ДОГОВОР ЗА ЛИЦЕНЦИРАЕ НА КРАЈ-КОРИСНИЦИ (EULA) што може да се прегледа овде.

Спорови

Овие Услови на употреба се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Република Ирска. Експлицитно се согласувате дека ексклузивна надлежност за какво било побарување во врска со овие Услови на употреба или употреба на оваа веб-страница е Ирскиот судски систем и понатаму поднесувате за извршување на лична надлежност на таквите судови со цел за парница на такво барање.

ProПретплати за канали - Услови и услови

Набавка на proпретплата на каналот значи дека се согласувате дека сте обврзани со Условите и условите за претплата и Политиката на потрошувачите. AudioSourceRE претплата proканалите не можат да се вратат и нема да се враќаат наплата за сите неподмирени периоди на претплата.

нашата ProПретплати за канали

Вашата претплата, било да е тоа месечно или годишно, започнува на крајот на 7-дневниот пробен период и откако ќе ги потврдиме деталите за вашата исплата. Датумот на првото плаќање ќе биде наведен на исходот. Вашата претплата автоматски ќе се обновува на крајот на периодот на претплата и ќе ви биде наплатено за дополнителен рок за претплата по тековната цена. Ако нашите цени се променат, тогаш нашите нови цени ќе започнат со обновување на планот за претплата. Ако претплатата заврши, нема да можете да го користите нашиот софтвер.

Ако не сакате авто-обновување, може да ја откажете претплатата пред крајот на тековниот термин.

Период на бесплатен пробен период

Бесплатно 7-дневно судење е достапно за DeMIX Pro Месечни и годишни претплати. Од вас се бара да proвидете легитимен начин на плаќање за да го искористите судењето. Освен ако не откажете пред крајот на 7 дена, ние автоматски ќе ви наплатиме кога ќе заврши вашиот пробен период.

Пробниот период од 7 дена започнува кога ќе ја потврдиме автентичноста на вашиот начин на плаќање и ќе ги прифатите условите за користење и политиката за приватност на нашето плаќање proпајак.

За да го откажете бесплатното судење пред да заврши судењето, ве молиме погледнете го нашиот оддел за поддршка.

Вечни лиценци - Услови и услови  

Купување лична лиценца значи дека се согласувате дека сте обврзани да ги почитувате Условите и правилата и Политиката на потрошувачи. AudioSourceRE вечна лиценца proканалите не можат да се вратат.

Мора да користите легитимно платежно средство како кредитна картичка или друго апproVED метод за купување лиценца. Набавните цени во повеќето случаи се прикажани во локална валута и вклучително и локални даноци и / или такси за кредитни картички.

Понатамошна информација

Ако имате какви било прашања или грижи во врска со која било политика во овој договор, контактирајте не на info @ audiosourcere. Ком.