Обидете се DeMIX Pro слободен за 7 дена

Искусете сами неверојатни квалитетни матични материи испорачани од најдобриот софтвер за аудио раздвојување што моментално е на пазарот, без оглед дали е тоа вокален вокал, сите вокали, вклучувајќи придружни вокали, бас и тапан одвојувања со новата верзија на DeMIX Pro.

Сега можете да купите DeMIX Pro на месечна или годишна основа или целосно да го поседувате со вечна лиценца. Ние нудиме целосно опремен 7-дневен бесплатен пробен период без приврзани низи и без ограничувања на софтверот исклучиво користејќи ја врската за регистрација на месечна претплата на оваа страница.. Ова ви дава можност да го тестирате нашиот софтвер без ограничувања.

Ако сте задоволни со резултатите, вашиот избран план ќе започне да работи на 8-ми ден и ќе се обновува на месечната годишнина после тоа.

Ако имате какви било прашања во продажба, можете стапите во контакт, и ако сакате да ги проверите нашите дел за поддршка за вообичаени прашања или информации за контакт за тоа како да поднесете барање за поддршка.

месечна претплата

$ 24.99

НАШИОТ ВЕСНИЦА

СЛЕДЕТЕ AUDIOSOURCERE