Заштедете 40% овој црн петок

€ 113.00 € 68.73
спаси € 44.27

ШТО Е REPAN ПЛУГИН ЗА ОСНОВИ?

RePAN го анализира стереото поле и го одделува во неколку просторни опсези.

Ова ви овозможува да ги менувате јачината на звукот и позициите на тавата на секоја просторна лента независно во рамките на стерео мешавина во реално време.

RePAN нуди раздвојување на стерео мешавините врз основа на панирање, со користење AudioSourceREнајсовремен дигитален сигнал Proтехники на прекинување. 

Прилагодете, ребаланс или изедначете стерео полето на претходно невозможни начини.

RePan ви овозможува да контролирате како сакате да ја слушате музичката мешавина, во лет. 

Компатибилен со сите поголеми DAW, вклучително и ProАлатки, логика Pro Х, и Кубаза. RePAN е идеален за диџеи, enthusубители на меш-ап, како и за инженери за мешање и мастеринг кои сакаат да прилагодат мешавина без да бараат оригинални стебла.

„Моќен и полиран proканал Тешко е да се најде нешто да се критикува или во функционалноста на RePAN или неговиот приклучок за интерфејс, кој е мазен и интуитивен “
Сем Инглс

Sound On Sound

Клучни карактеристики

  • Избран број на просторни опсези (3-7)
  • Прилагодливи позиции на просторот на опсегот преку стерео полето
  • Вграден излезен миксер за ремиксирање, повторно ставање, исклучување или исклучување на соло секоја просторна лента
  • Локално во реално време proпрестанок
  • Достапно во формати AAX, VST и AU
  • RePAN е компатибилен со кој било дигитален софтвер за работна станица со дигитален систем, способен да биде домаќин на VST, како Cubase 10 Логика Pro X, ProАлатки, Reетвар, ФЛ студио, ГаражаБанд, Аблетон во живо, Студио еден, Бранова форма 

repan_cropped_packshot_474

види RePAN во акција

RePAN Screenshot-

Системски побарувања

Mac OS 10.9 и повеќе
Виндоус 7 и нагоре
4 GB RAM меморија (8 или повеќе склопот)
Минимални барања за процесорот - Core Duo 2.3GHz

Потребна е сметка на iLok, со достапно овластување за облак iLok. Донгл не е потребен.

Наш билтен

Следете AudioSourceRE