DeMIX Enterprise API
за масовно разделување на вокали и музика
AudioSourceREмоќниот софтвер за раздвојување на музика и вокал сега е достапен за клиентите на „Ентерпрајз“. Користејќи ја нашата моќна 2 и 4 матична музика и вокално раздвојување и потпомогнати од нашиот напреден API, можеме да им понудиме на клиентите во индустријата масовно разделување на гласовите, без разлика дали имате неколку десетици нумери во вашиот каталог или десетици илјади.
Одвојувања на АИ
Најдобрите одделувања на вокали и музика во класа ви овозможуваат да направите висококвалитетни акапела или придружни траки брзо и рефусно.
Моќен API
Лесно градете нови приливи на приходи околу нашата флексибилна инфраструктура и технологија.
Масовно одвојување
Proзапишете стотици или илјадници песни последователно со нашите прилагодени пакети прилагодени на вашите барања.
Висококвалитетни песни
Нашите уникатни алгоритми доставуваат висококвалитетни стебла со минимални артефакти што значат малку или воопшто немаproдуктација.

ПОСТАВНИ АВАНЦИРАНИ РЕШЕНИЈА ЗА РАБОТИ

Нашите АИ, машинско учење и врвни алгоритми ги даваат најдобрите достапни музички стебла. Зошто да се потпрете на технологијата со отворен извор со непредвидливи резултати, како и на кавгата за создавање инфраструктура.

Вокали
Добијте висококвалитетни вокални отстранувања со 2 или 4 стебла до создавање трага за поддршка на караоке или акапела. Нашиот алгоритам за вокално раздвојување дава помалку крварење од другите инструменти за вокал со поприроден звук.
Бас
Нашата поделба на басот дава improОдговор на висока фреквенција во извлечениот бас во комбинација со помалку крварење од другите инструменти што даваат поделба на басот, што е значително посупериорно.
Тапани
AudioSourceREалгоритмот за извлекување тапан има помалку пречки и подобро ги зачувува минливостите на тапанот за поприроден звук на тапанот.
Добијте висококвалитетни инструментали
Создадете верзии на траки само инструментални. Намалете го крварењето од вокал, бас и тапан, правејќи го полесното од кога било примерок инструментални делови.
Ремиксирајте ги изгубените господари
Со оглед на бројот на изгубени мајстори со текот на времето, обновете го или направете резервна копија од вашиот заден каталог и набавете ги во иднина-proстариот.
Отклучете ги потоците на нови приходи
Монетизирајте ги вашите музички архиви со претворање во висококвалитетни STEMS - отклучување нови приливи на приходи и заобиколување на скапи такси за релиценцирање на музика.
Mark Linett
(Момци на плажа, Ред Хот чили пиперки)
3 пати добитник на Греми награда

DeMIX Pro е најдобриот софтвер за екстракција што некогаш сум го користел.

Човек Париш
(Мајкл acksексон, Селски луѓе, Крафтверк)
Композитор & Proвојвотка

Леле, првиот пат кога СЕКОГАШ слушнав парче софтвер јасно и совршено одвоени 99.9% од вокалот

Sound on Sound

DeMIX Proверзијата 2 изгледа како еден од поголемите скокови “.

Pro Sound News

AudioSourceRE зависи од некои сериозно револуционерни работи

Имате општо прашање за нашиот API?
Пополнете го образецот преку врската подолу за да ги наведете вашите барања и наскоро еден од нашиот тим ќе контактира.