Формулар за истражување на дистрибутер и препродавач

Ако сте вклучени во деловна активност за дистрибуција на музички софтвер, можете да контактирате со нашиот тим за развој на деловни активности користејќи го формуларот подолу. Ние секогаш сакаме да слушнеме од компании заинтересирани за препродажба на наши DeMIX Pro, DeMIX Essentials & RePAN софтвер.

Да стапат во контакт