За Тоше AudioSourceRE

КОЈА Е НАШАТА ПРИКАЗНА

AudioSourceRE е кулминација на над 18 години истражувања за издвојување на звук од страна на д-р Дери Фитџералд (ЦТО). Нашите уникатни алгоритми го испорачуваат она за што веруваме дека се најдобриот квалитетен одвојување на извор на звук достапен на пазарот.

Нашата визија за компанија е да продолжиме да бидеме водечки развивач на високо-квалитетен софтвер за мешање музика proдукција, пост-proзабавни студија, диџеи, proтрагачи, уметници и музичари.

Ние се трудиме да produce со висок квалитет pro-аудио proканали кои се едни од најдобрите звучни, најфлексибилни и креативни софтвери proдостапни канали.

Временска рамка на компанијата

AudioSourceRE е основана во јули 2018 година и за неколку месеци ја презеде pro-аудио пазар од невреме со ослободување на DeMIX Pro DeMIX Essentials на АЕС 2018 во Newујорк. 

Ја поздрави како најновата иновација во раздвојувањето на аудио изворот и спекталното уредување, DeMIX Pro DeMIX Essentials имаше присутни, изложувачи и индустријата зуеше за овие импресивни нови proканали Компанијата изградена врз нејзината растечка репутација за развој на високо иновативни лесни за употреба решенија за аудио одвојување со објавување на RePAN, приклучок во реално време, аудио поделба за DAWs на NAMM 2019.

Сега се вклучени најновите врвни техники во напредната ВИ demixсо технологија ви го донесуваме најмоќниот достапен софтвер за одвојување на звук; DeMIX Pro верзија 2.0 DeMIX Essentials верзија 2.0

Добитник е на наградите

Победник - Најдобро истражување / Спинут на 3-то ниво
Seedcorn 2019 - Победник за специјална награда (Мунстер)

Нашиот тим

team1
Д-р Дери Фитџералд
Основач и CTO

Дери е опширно објавена, со долгогодишен рекорд во развој на врвни технологии за поделување на изворот на звук во текот на две децении.

team3
Oон О'Конел
Извршен директор и комерцијално работење

Он се справува со развој на бизнисот и финансиите, со широк спектар на експертиза за развој и скалирање на дигитални брендови на меѓународно ниво.

Picture2
Естефанија Кано
Главен научник
team2
Ereереми Сабаттучи
Виш развивач

Ereереми е одговорен за развој однапред и има значително искуство во домен во развивање на аудио софтвер.

Стефан-обриен
Стивен О’Брајан
развој

Стефан работи на развој на внатрешни веб-услуги и има искуство во областа на музичката технологија.

педи-халихан
Педи Халихан
Веб-развивач

Педи има долгогодишно искуство како развивач на веб и графички дизајнер од завршувањето на БА во Мултимедија.