Контактирајте нѐ

на AudioSourceRE тимот е среќен да одговори на различни прашања. Едноставно, изберете го соодветниот дел подолу за апproинформации за контакт пријат

Proканал Поддршка

Доколку ви треба помош за инсталирање или користење на нашиот софтвер, првото место на кое ви препорачуваме да барате одговор е наше дел за поддршка. Меѓутоа, ако сè уште имате потреба од помош, секогаш можете да испраќате поддршка преку е-пошта [на] audiosourcere [точка] com

Прашања пред продажба

Имаме бесплатни испитувања и за нашиот предводник DeMIX Pro софтвер, како и нашиот RePAN Приклучок за DAWs. Ова ќе ви овозможи да го испробате нашиот софтвер 7 дена за да видите како работи. Ако имате други прашања, како што се попусти за попуст на лиценца, Ве молиме слободно испратете е-пошта до продажба [на] audiosourcere [точка] com

Дали сакате да го дистрибуирате нашиот софтвер?

Ако сакате да го продадете нашиот софтвер, имаме форма за испрашување на дистрибутер што можете да ги пополните. Имаме и партнер proграм за веб-страници и / или блогови кои се заинтересирани да се поврзат со нашиот софтвер со привлечни цени на провизии, за кои можете да аплицирате преку е-пошта за продажба [на] audiosourcere [точка] ком. Те молам proвидете информации на вашата веб-страница, сообраќајот, на пример, содржина што сте ја направиле за други proканали, како и вашите информации за контакт.

медиумите Анкети

Ако сте член на музички печат и имате PR истрага, можете да стапите во контакт со нашиот тим за да биде додаден во списокот со печатот, да побарате интервју со тимот или да побарате копија од нашиот софтвер ако сакате се заинтересирани да направат преглед. Ве молиме стапете во контакт со маркетингот [на] audiosourcere [точка] com и известете ни го вашето име, публикацијата за која работите, линкот до веб-страницата и вашето барање и ние ќе сториме сè за да ви помогнеме.

Социјални медиуми

Активни сме на голем број канали на социјалните медиуми. Може да не следите натаму;

Старомодниот начин

Понекогаш луѓето сè уште треба да ни ги достават работите по пошта, или на состаноци (по претходен договор). Ако ви треба нашата адреса за пошта со полжав, тоа е

AudioSourceRE ДАЦ, Центар Рубикон, Бишопстаун, Корк Сити, T12 Y275, Република Ирска