СОФТВЕР ЗА ВОКАЛНО И ИНСТРУМЕНТАЛНО ОТСТРАНУВАЕ ЗА ВИСОК КВАЛИТЕТ

Создадете матични и караоке лесно и брзо со најнапредната ВИ demixИНГ технологија достапна на пазарот.

СЕПАРАТ СОНЦЕ

Алгоритми за раздвојување на звукот на АИ во комбинација со неразрушувачки алатки за спектрално уредување.

МАНИПУЛАТНА АУДИО

Отстранете ги вокалите, тапаните, басот и другите инструменти што произлегуваат од кој било измерен аудио извор!

ИНТИРНА КРЕАТИВНОСТ

Флексибилен и интуитивен софтвер што инспирира секого во областа на музиката или пост-proдуктација.

AUDIOSOURCERE СОФТВЕР и ПЛУГИНИ

Размислете за купување DeMIX Pro

Комбинира врвни алгоритми за изолација на звукот од AI со напредно уредување на аудио засновано на спектрален план. Дава аудио proфестивалите незаменлива моќ да ги отстранат вокалите, тапаните, басот и инструментите од миксот.

 • Сепарациите за електрична гитара се тука со верзија 3
 • Продолжете со придружните вокали во вашата инструментална песна за подобри придружни/караоке песни
 • Ново копче со 4 стебла ги одделува вокалните, басовите, тапаните и другите стебла одеднаш.
 • Ново „друго“ копче за раздвојување на звучни инструменти, користејќи нов алгоритам за раздвојување.
 • Рачно контролирајте ги и зачувајте ги гласните вдишувања и од reвонете со нашата Порта за вокален шум.
 • Подобри вокални одвојувања со уште помалку мешање од други извори во вашиот одделен вокал
 • Побрзо и поедноставно активирање на уредот proхот
 • Побрзо и постабилно преземање
 • Неограничени патеки за одвојување
 • Брз и безбеден заснован на облак Proпрестанок
 • Поддржува до 24bit 192kHz аудио
Дознај повеќе
Размислете за купување DeMIX Essentials

Напредни алгоритми за изолација на АИ и интуитивен тек на работа. Лесно ги отстранува вокалите, тапаните, басот и инструментите. Идеално за диџеи, proизмамници и музичари што прават придружни траки, примероци или ремикси од постојното аудио.

 • Improвокални одвојувања со помалку мешање од други извори во вашите одделени вокални стебла
 • Ново „друго“ копче за раздвојување на звучни инструменти, користејќи го нашиот нов алгоритам за раздвојување
 • Персонализирачки алгоритми за одвојување
 • Не-деструктивни раздвојувања
 • Побрзо и постабилно преземање
 • Неограничени патеки за одвојување
 • Брз и безбеден заснован на облак Proпрестанок
 • Поддржува аудио до 16bit 44.1 kHz
Дознај повеќе
Размислете за купување RePAN

Одделете и ремикс стерео во лет со помош на нашиот приклучок за аудио-екстрактор-аудио-екстрактор-базиран во реално време. Наместете ја ширината и ребаланс на јачината на звукот на постојните мешавини во реално време. Контролирајте како сакате да ја слушате музиката.

 • Приклучок за разделување во реално време
 • Компатибилен со широк спектар на DAW
 • Интуитивен интерфејс
 • Пан-сепарација во реално време
 • Ремикс, ребаланс и повторно подготвување на летот
 • Раздвојувања со повеќе извори што можат да се контролираат од корисникот
 • Формат на додаток VST, AU и AAX
Дознај повеќе

НАШИТЕ КОРИСНИЦИ Вклучуваат

музика Proизмамници
Аудио Proдуктација
Радиодифузни медиуми
Диџеи и уметници
Музичко образование
Pro Аудио образование

ЈИЕ AUDIOSOURCERE ВО АКЦИЈА

Ремикс брзо со DeMIX Pro

Неограничените раздвоени песни и моќните алатки за спектрално уредување ви овозможуваат невидена контрола врз поединечните елементи на која било аудио мешавина. Ребаланс на јачината или позицијата на тавата на која било одвоена песна и ремикс на кој било начин да посакаш!

Ремикс со DeMIX Essentials

Откако ќе ги одделите патеките, лесно е да се направи брз ремикс со употреба DeMIX Essentials. Користете го удобниот вграден миксер за да го промените јачината на звукот на вокалите, тапаните, басот или патеките за поддршка или повторно поставете ги изворите во различна позиција во стерео-полето. Изборот е твој!

Пан-стерео разделување во реално време

Одделете и ремиксирајте во реално време користејќи RePAN, нашиот приклучок за раздвојување базиран на пан кој ги поддржува сите поголеми DAW. Достапно во формати AAX, VST и AU за Mac и Windows.

Придружи се на нашиот билтен

Внесете ја вашата e-mail адреса

Може да се откажете од овие комуникации во секое време. За информации за тоа како да се откажете, како и нашите практики за приватност и посветеност на proзаштитувајќи ја вашата приватност, ве молиме прегледајте ја нашата Политика за приватност.

Следете нè на социјалните медиуми


Добијте апликација?