slide "Barang pancen revolusioner" Pro Sound News Tuku, Nyoba utawa Langganan slide RePAN Plugin kanggo DAWs Misahake audio ing wektu nyata ing DAW favorit Tuku utawa Coba Saiki slide "DeMIX - kuat banget prosaluran ” Sound on Sound tuku saiki

SOFTWARE Ngilangi Vokal KUALITAS & INSTRUMEN

Gawe STEM lan Karaoke kanthi gampang lan cepet nganggo AI paling maju demixteknologi ing kasedhiya ing pasar.

SEPARATES SOUND
PADANG LENGKAP

Algoritma pamisahan swara AI digabungake karo alat editing spektral sing ora ngrusak.

MANIPULATE AUDIO
MANIPULASI AUDIO

Copot vokal, drum, bass & instrumen liyane saka sumber audio campuran!

CREATIVITI INSPIRE

Piranti lunak sing fleksibel & intuitif sing menehi inspirasi kanggo sapa wae ing babagan musik utawa post-production

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

   

Nggabungake algoritma isolasi swara AI sing canggih karo editing audio adhedhasar spektral sing maju. Menehi audio prokekuwatan sing ora ana tandhingane kanggo ngilangi vokal, drum, bass, lan instrumen saka campuran.

  • Pemisah adhedhasar Vokal, Drum, Bass & Pan
  •  Mbusak vokal timbal mung / kabeh vokal / ing
  •  Pengatur Spectral Spectral sing ora bisa ngrusak
  •  Multi-saluran Mixer kanggo Remixing cepet lan gampang
  •  Trek Pemisahan tanpa wates
  •  Cepet & Aman Cloud-based Promandhek
  •  Ndhukung nganti 24bit 192kHz Audio

   

Algoritma isolasi lanjutan AI lan alur kerja intuisi. Gampang mbusak vokal, drum, bass, lan instrumen. Cocog kanggo DJ, producers, lan musisi sing nggawe backing track, conto utawa remix saka audio sing ana.

  • Pisahake & Copot Vokal (Mung vokal)
  • Separator & Remover Drum
  • Algoritma Pamisah sing bisa diatur
  • Semalat sing ora bisa ngrusak
  • Cepet & Aman Cloud-based Promandhek
  • Ndhukung nganti 16bit 44.1 kHz audio
  • Kasedhiya kanggo Mac & Windows

   

Stereo lan alangan stereo kanthi mabur nggunakake plug-in extractor-based audio nyata-wektu panning. Setel ambane lan mateni volume campuran sing ana ing wektu nyata. Ngontrol carane sampeyan pengin ngrungokake musik kasebut.

  • Plugin kanggo Pemisahan Real-Time
  • Kompatibel karo macem-macem DAW
  • Intuisi Antarmuka
  • Pemisahan adhedhasar Pan-Real-time
  • Remix, Ngimbangi & Nyambung maneh
  • Pemisahan Multi-sumber sing bisa dikontrol pangguna
  • Formulir Plugin VST, AU lan AAX

KOMUNITAS KAMI KAMI

user1
music Producers
user2
Audio Production
user3
Media Broadcast
user4
DJ & Artis
user5
Pendidikan Musik
user6
Pro Pendhidhikan Audio

NDELENG AUDIOSOURCERE Ing TINDAK

Remix cepet karo DeMIX Pro

Trek pamisah lan alat panyuntingan spektrum sing kuat menehi kontrol kanggo unsur individu saka campuran audio. Uripake maneh volume utawa posisi pan ing trek lan remix sing dipisahake kanthi cara sing sampeyan pengin!

Remix karo DeMIX Essentials

Sawise sampeyan wis misahake trek, mula gampang nggawe remix kanthi cepet DeMIX Essentials. Gunakake mixer sing trep kanggo ngganti volume vokal, drum, bass, utawa track backing utawa maneh sumber kanggo posisi liyane ing lapangan stereo. Pilihan kasebut dadi sampeyan!

Remix karo DeMIX Essentials

Sawise sampeyan wis misahake trek, mula gampang nggawe remix kanthi cepet DeMIX Essentials. Gunakake mixer sing trep kanggo ngganti volume vokal, drum, bass, utawa track backing utawa maneh sumber kanggo posisi liyane ing lapangan stereo. Pilihan kasebut dadi sampeyan!

Pemisahan stereo adhedhasar basis Real-time

Pisahake lan remix kanthi nggunakake wektu nyata RePAN, plugin pamisahan adhedhasar pan sing ndhukung kabeh DAW utama. Kasedhiya ing format AAX, VST, lan AU kanggo Mac lan Windows.

Gabung Newsletter kita

Tindakake kita ing Media Sosial