SOFTWARE Isolasi VOKAL & INSTRUMENTAL BERKUALITAS

Gawe Remix STEM, Karaoke utawa Trek A-cappella kanthi gampang lan cepet kanthi AI sing paling maju demixteknologi ing kasedhiya ing pasar.
AudioSourceRE

PADANG LENGKAP

Algoritma pamisahan swara AI digabungake karo alat editing spektral sing ora ngrusak.

AudioSourceRE
AudioSourceRE

MANIPULASI AUDIO

Isolasi vokal, drum, bass, gitar & instrumen liyane saka sumber audio campuran!

AudioSourceRE
AudioSourceRE

CREATIVITI INSPIRE

Piranti lunak sing fleksibel & intuitif sing menehi inspirasi kanggo sapa wae ing babagan musik utawa post-production

AudioSourceRE

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

AudioSourceRE tuku DeMIX Pro

Nggabungake algoritma isolasi swara AI sing canggih karo editing audio adhedhasar spektral sing maju. Menehi audio prokekuwatan sing ora ana tandhingane kanggo ngilangi vokal, drum, bass, lan instrumen saka campuran.

AudioSourceRE
  • Pemisahan Gitar Listrik ana ing kene karo versi 3
  • Tansah backing vokal ing trek instrumental kanggo backing / karaoke trek sing luwih apik
  • Tombol gagang 4 anyar misahake batang vokal, bass, drum lan liyane liyane sekaligus.
  • Tombol 'liyane' anyar kanggo misahake instrumen nada, nggunakake algoritma pamisahan anyar.
  • Ngontrol lan ngreksa napas swara kanthi swara kanthi swara kanthi otomatis nganggo Gerbang Noise Vokal.
  • Pamisahan vokal sing luwih apik kanthi gangguan liyane saka sumber liyane ing vokal sing sampeyan pisah
  • Aktivasi piranti sing luwih cepet lan luwih gampang proCess
  • Unduhan luwih cepet lan luwih stabil
  • Trek Pemisahan tanpa wates
  • Cepet & Aman Cloud-based Promandhek
  • Ndhukung nganti 24bit 192kHz Audio
Sinau Luwih Ing kene
AudioSourceRE tuku DeMIX Essentials

Algoritma isolasi lanjutan AI lan alur kerja intuisi. Gampang mbusak vokal, drum, bass, lan instrumen. Cocog kanggo DJ, producers, lan musisi sing nggawe backing track, conto utawa remix saka audio sing ana.

AudioSourceRE
  • Impropamisahan vokal sing kurang apik karo gangguan liyane saka sumber liyane ing batang vokal sing dipisahake
  • Tombol 'liyane' anyar kanggo misahake instrumen nada, nggunakake algoritma pamisahan anyar
  • Algoritma Pamisah sing bisa diatur
  • Semalat sing ora bisa ngrusak
  • Unduhan luwih cepet lan luwih stabil
  • Trek Pemisahan tanpa wates
  • Cepet & Aman Cloud-based Promandhek
  • Ndhukung nganti 16bit 44.1 kHz audio
Sinau Luwih Ing kene
AudioSourceRE tuku RePAN

Stereo lan alangan stereo kanthi mabur nggunakake plug-in extractor-based audio nyata-wektu panning. Setel ambane lan mateni volume campuran sing ana ing wektu nyata. Ngontrol carane sampeyan pengin ngrungokake musik kasebut.

AudioSourceRE
  • Plugin kanggo Pemisahan Real-Time
  • Kompatibel karo macem-macem DAW
  • Intuisi Antarmuka
  • Pemisahan adhedhasar Pan-Real-time
  • Remix, Ngimbangi & Nyambung maneh
  • Pemisahan Multi-sumber sing bisa dikontrol pangguna
  • Formulir Plugin VST, AU lan AAX
Sinau Luwih Ing kene

KOMUNITAS KAMI KAMI

AudioSourceRE
music Producer
AudioSourceRE
Audio Produksi
AudioSourceRE
Media Broadcast
AudioSourceRE
DJ & Artis
AudioSourceRE
Pendidikan Musik
AudioSourceRE
Pro Pendhidhikan Audio

NDELENG AUDIOSOURCERE Ing TINDAK

Remix cepet karo DeMIX Pro

Trek pamisah lan alat panyuntingan spektrum sing kuat menehi kontrol kanggo unsur individu saka campuran audio. Uripake maneh volume utawa posisi pan ing trek lan remix sing dipisahake kanthi cara sing sampeyan pengin!

AudioSourceRE Video
AudioSourceRE Video

Remix karo DeMIX Essentials

Sawise sampeyan wis misahake trek, mula gampang nggawe remix kanthi cepet DeMIX Essentials. Gunakake mixer dibangun ing trep kanggo ngganti volume vokal, drum, bass, gitar utawa backing trek utawa re-pan sumber menyang posisi beda ing lapangan stereo. Pilihan iku sampeyan!

Pemisahan stereo adhedhasar basis Real-time

Pisahake lan remix kanthi nggunakake wektu nyata RePAN, plugin pamisahan adhedhasar pan sing ndhukung kabeh DAW utama. Kasedhiya ing format AAX, VST, lan AU kanggo Mac lan Windows.

AudioSourceRE Video AudioSourceRE Video AudioSOurceRE VideoAudioSOurceRE VideoAudioSOurceRE Video

Gabung Newsletter Kita

Ketik alamat email

Sampeyan bisa mungkasi langganan komunikasi kasebut kapan wae. Kanggo informasi babagan carane mbatalake langganan, uga praktik privasi lan komitmen kanggo protecting privasi, mangga deleng Kebijakan Privasi kita.

Tututi Kita ing Media Sosial


Njaluk App?