slide slide "Barang pancen revolusioner" Pro Sound News Entuk saiki rega $ 349 slide Plugin RePAN kanggo DAW Misahake audio ing wektu nyata ing DAW favorit Entuk saiki rega $ 49 slide "DeMIX - produk sing kuat banget" Sound on Sound Entuk saiki rega $ 89

SOFTWARE NGANGGO VOKAL & INSTRUMEN

Kita nggunakake teknologi demixing audio AI sing canggih kanggo nggawe pemisahan STEM sing inovatif lan piranti lunak ngilangi swara vokal sing bisa nggawe trek audio utawa musik direkayasa kanthi lancar lan dibalik.

SEPARATES SOUND
PADANG LENGKAP

Kita gabung algoritma pemisahan swara ing kelas AI kelas global kanthi inovasi paling anyar ing alat panyunting spektrum sing ora ngrusak.

MANIPULATE AUDIO
MANIPULASI AUDIO

Piranti lunak sing menang penghargaan mbantu sampeyan ngilangi vokal, drum, bass & instrumen liyane saka sumber audio campuran!

CREATIVITI INSPIRE

Kita usaha kanggo ngirim produk piranti lunak sing fleksibel & intuitif sing menehi inspirasi kanggo sapa wae ing bidhang musik utawa produksi pasca kreatif.

AUDIOSOURCERE SOFTWARE & PLUGINS

   

Nggabungake algoritma pamisah swara AI kanthi ujung audio kanthi edit audio adhedhasar spektrum. Diwenehi profesional audio sing ora ana tandhingane kanggo mbusak vokal, drum, bass, lan instrumen saka campuran.

  • Pemisah adhedhasar Vokal, Drum, Bass & Pan
  •  Mbusak vokal timbal mung / kabeh vokal / ing
  •  Pengatur Spectral Spectral sing ora bisa ngrusak
  •  Multi-saluran Mixer kanggo Remixing cepet lan gampang
  •  Trek Pemisahan tanpa wates
  •  Pangolahan adhedhasar Cloud sing Cepet & Aman
  •  Ndhukung nganti 24bit 192kHz Audio

   

Algoritma pengasingan AI Lanjut lan alur kerja intuisi. Gampang mbusak vokal, drum, bass, lan instrumen. Cocog kanggo DJ, produser, lan musisi sing nggawe track backing, conto utawa Remix saka audio sing ana.

  • Pisahake & Copot Vokal (Mung vokal)
  • Separator & Remover Drum
  • Algoritma Pamisah sing bisa diatur
  • Semalat sing ora bisa ngrusak
  • Pangolahan adhedhasar Cloud sing Cepet & Aman
  • Ndhukung nganti 16bit 44.1 kHz audio
  • Kasedhiya kanggo Mac & Windows

   

Stereo lan alangan stereo kanthi mabur nggunakake plug-in extractor-based audio nyata-wektu panning. Setel ambane lan mateni volume campuran sing ana ing wektu nyata. Ngontrol carane sampeyan pengin ngrungokake musik kasebut.

  • Plugin kanggo Pemisahan Real-Time
  • Kompatibel karo macem-macem DAW
  • Intuisi Antarmuka
  • Pemisahan adhedhasar Pan-Real-time
  • Remix, Ngimbangi & Nyambung maneh
  • Pemisahan Multi-sumber sing bisa dikontrol pangguna
  • Formulir Plugin VST, AU lan AAX

KOMUNITAS KAMI KAMI

user1
Produser Musik
user2
Produksi Audio
user3
Media Broadcast
user4
DJ & Artis
user5
Pendidikan Musik
user6
Pro Audio Pendhidhikan

NDELENG AUDIOSOURCERE Ing TINDAK

Remix cepet karo DeMIX Pro

Trek pamisah lan alat panyuntingan spektrum sing kuat menehi kontrol kanggo unsur individu saka campuran audio. Uripake maneh volume utawa posisi pan ing trek lan remix sing dipisahake kanthi cara sing sampeyan pengin!

Remix karo DeMIX Essentials

Sawise sampeyan wis misahake trek, mula gampang nggawe remix kanthi cepet DeMIX Essentials. Gunakake mixer sing trep kanggo ngganti volume vokal, drum, bass, utawa track backing utawa maneh sumber kanggo posisi liyane ing lapangan stereo. Pilihan kasebut dadi sampeyan!

Remix karo DeMIX Essentials

Sawise sampeyan wis misahake trek, mula gampang nggawe remix kanthi cepet DeMIX Essentials. Gunakake mixer sing trep kanggo ngganti volume vokal, drum, bass, utawa track backing utawa maneh sumber kanggo posisi liyane ing lapangan stereo. Pilihan kasebut dadi sampeyan!

Pemisahan stereo adhedhasar basis Real-time

Pisah lan nyuda wektu nyata nggunakake RePAN, plugin pemisahan basis pan kita sing ndhukung kabeh DAW utama. Kasedhiya ing format AAX, VST, lan AU kanggo Mac lan Windows.

Gabung Newsletter kita

Tindakake kita ing Media Sosial